Likes Likes:  3
Thanks Thanks:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: quarantined

  1. #1
    200+ Posts
    User ID
    3941
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    oly,wa
    Posts
    226

    Default quarantined

    Good morning

    Well the beast has a case of elec covid bug.

    dash lights flicker

    psi and volt meter read 000 or 666 888 on nothing at all

    cruise control quit working, installed new switches still no cruise

    brake lights quit working, probably why cruise doesn't work

    had to have a new heart, battery.

    and to top it off it has a parasite drain.

    beast has appointment with doc multi this afternoon

    Dragon


  2. #2
    1750+ Posts Ol' Man Jeb's Avatar
    User ID
    16151
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Bettendorf, Ia
    Posts
    1,924

    Default


  3. #3
    200+ Posts
    User ID
    3941
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    oly,wa
    Posts
    226

    Default

    Good morning

    Well the beast got operated on over the weekend new brake light switch, old wiring had 1 strand connecting the power to the switch, and another had broken completely. Got that all taken care of the air pressure and volt meter came to life and are almost working correctly, brake lights work but still no cruise. air pressure goes up to 7psi to start, i can dump the air but cannot add air to system. I found that the brake side motor that controls the pedals does not work or is jammed. does anyone know how to take these apart and service them.

    Thanx

    Dragon

  4. #4
    1000+ Posts tomg's Avatar
    User ID
    2213
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Titusville, Florida
    Posts
    1,107

    Default

    Quote Originally Posted by Dragon View Post
    Good morning

    Well the beast got operated on over the weekend new brake light switch, old wiring had 1 strand connecting the power to the switch, and another had broken completely. Got that all taken care of the air pressure and volt meter came to life and are almost working correctly, brake lights work but still no cruise. air pressure goes up to 7psi to start, i can dump the air but cannot add air to system. I found that the brake side motor that controls the pedals does not work or is jammed. does anyone know how to take these apart and service them.

    Thanx

    Dragon
    The air pump system has a rubber plug on the bottom that you can pull out and use an allen wrench to adjust your start up pressure. I set mine at 20 psi for every day riding and bumped it up to 25 when I was travelling with my luggage rack. Tomg

  5. #5
    350+ Posts rocket1lf's Avatar
    User ID
    16700
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Hot Arizona, USA
    Posts
    384

    Default

    Quote Originally Posted by Dragon View Post
    Good morning

    Well the beast got operated on over the weekend new brake light switch, old wiring had 1 strand connecting the power to the switch, and another had broken completely. Got that all taken care of the air pressure and volt meter came to life and are almost working correctly, brake lights work but still no cruise. air pressure goes up to 7psi to start, i can dump the air but cannot add air to system. I found that the brake side motor that controls the pedals does not work or is jammed. does anyone know how to take these apart and service them.

    Thanx

    Dragon
    My brake and gas pedals get stuck sometimes. I lube them up and work them a few times and then they're goo to go for a while.

    I had problems with my air pump switch not working to pump up the system. I cycled the switch several times and it started working. Rick
    If you got to ride, ride in style
    Stallion #378
    Suzuki Burgman 650

Similar Threads

  1. What I am doing while quarantined.
    By Halfnormal in forum COVID-19 Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 04-13-2020, 04:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •